onsdag 27 mars 2013

Chips för allergiker

Till Astma- och Allergiföreningens skidresa var det viktigt att få "rena" chips, dvs inget som riskerar att ha varit i kontakt med mjölk, ägg eller nötter och inte nå kryddblandningar heller. Dvs vi ville ha salta chips från en "ren" produktion. Chipsen som klarar våra hårda krav är OLWs lättsaltade chips liksom Änglamarks salltade, Änglamarks chips är även miljövänliga. Perfekt, eller hur?


Mina barn är riktiga chipsmonster! Det är inte mig de släktar på då. Isaks favorit har alltid varit OLWs grillchips som har varit mjölkfria hela tiden och helt ok för honom att äta. Dill & gräslök som nog är den chipssort jag tycker är godast har tidigare innehållit mjölk men nu är även den mjölkfri. Jippie! Guldstjärna att de plockar bort mjölk från sin produktion och öppnar upp för fler att äta av dem.


Vilka chips tycker ni är godast? Ni allergiker kan väl tipsa om andra chips-märken och smaker som är ok för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar