lördag 12 november 2016

Festmiddag på några minuter

Har ni en lugn och skön lördagkväll? Vi har precis sjunkit ner i tv-soffan efter att ha dukat bort kvällens snabbfixade goda festmiddag. Än en gång kan jag säga Den som spar han har.... Inför Olivias födelsedag balsamvinägermarinerade jag fläskfilé och gjorde då lite extra för att ha till något senare tillfälle. Och det tillfället blev i dag. Jag har satt igång med julbaket i dag så det var skönt att middagen i stort sett var färdig och bara behövde lite småfix innan det var dags att äta.

Fläskfilén garnerade jag med soltorkade tomater, basilika, körsbärstomater och oliver och till den serverade jag lite krämig pestopasta, sallad caprese och sallad. Dessutom hade tjejerna gjort varsin kall sås, nämligen fetaostkräm och sambalkräm.


Oj nu börjar Så mycket bättre, vilken tur att jag i stort sett var klar med det här blogginlägget så att jag kan lägga bort datorn och fortsätta mysa i soffan. I första pausen får jag fixa en kopp te så blir det här en kanonkväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar